Letné osvieženie s ľadovými čajmi Cold Brew.

Avokádový olej Má takmer zázračné účinky

Avokádový olej Má takmer zázračné účinky

Avokádový olej pochádza pôvodom z Austrálie a Nového Zélandu. Je získavaný lisovaním plodov hruškovca prelahodného alebo avokáda. Zrelé plody obsahuje 40% - 80% oleja v sušine. Vďaka vysokému obsahu vitamínu E, A, D, lecitínu a radu minerálov je obľúbenou ingredienciou v kozmetike. Pomáha regenerovať a vyživovať, zmäkčuje stvrdnutú kožu, pomáha pri lupienke a atopickom ekzéme. Podporuje aj zjednotenie tónu pleti, redukciu pigmentových škvŕn a tvorbu kolagénu. Je to silný antioxidant, bojuje proti voľným radikálom. Je vhodný predovšetkým pre zrelú, starnúcu či suchú pokožku alebo pokožku s ekzémom či lupienkou. Avokádový olej je tiež jedným z najcennejších olejov vo vlasovej starostlivosti. Posilňuje vlasy, dodáva im výživu a lesk, zmierňuje svrbenie vysušenej pokožky. Ocenia ho vlasy extrémne suché, nepoddajné, zničené a polietavé.

Produkty s Avokádový olej