Vzhľadom k vyťaženosti eshopu odporúčame vianočné darčeky objednať čo najskôr. Podľa skúseností z predchádzajúcich rokov dopravcovi spolu s blížiacimi sa sviatkami predlžujú termíny dodania. Ďakujeme za pochopenie a prajeme pokojný predvianočný čas.

Slnečnicový olej Základ mnohých kozmetických produktov

Slnečnicový olej Základ mnohých kozmetických produktov

S pestovaním slnečnice začali pôvodní obyvatelia Ameriky. Slnečnicový olej sa získava zo semien slnečnice. Bežne sa používa v gastronómii ako jedlý olej, v prírodnej kozmetike je vhodný ako základná ingrediencia v mnohých receptúrach. Pre kozmetické účely však musí spĺňať určitú kvalitu. Vďaka vysokému obsahu vitamínu E má zvláčňujúce a hydratačné účinky a pôsobí ako prevencia proti starnutiu. Je vhodný aj pre citlivú a detskú pokožku.

Latinský názov Helianthus Annuus Seed Oil