Vzhledem k vytíženosti eshopu doporučujeme vánoční dárky objednat co nejdříve. Dle zkušeností z předchozích let dopravci spolu s blížícími se svátky prodlužují termíny dodání. Děkujeme za pochopení a přejeme klidný předvánoční čas.

Slunečnicový olej Základ mnoha kosmetických produktů

Slunečnicový olej Základ mnoha kosmetických produktů

S pěstováním slunečnice začali původní obyvatelé Ameriky. Slunečnicový olej je získáván ze semen slunečnice. Běžně se používá v gastronomii jako jedlý olej, v přírodní kosmetice je vhodný jako základní ingredience v mnoha recepturách. Pro kosmetické účely však musí splňovat určitou kvalitu. Díky vysokému obsahu vitamínu E má zvláčňující a hydratační účinky a působí jako prevence proti stárnutí. Je vhodný i pro citlivou a dětskou pokožku.

Latinský název Helianthus Annuus Seed Oil