



Popis
Receptura
Rituál
Parametry
Recenze
popis
Příprava
1 nálevový sáček přelijeme 1/4 l převařené vody zchladlé na cca 80 °C a vyluhujeme 3-5 minut. Čaj je možno dochutit medem či citronem.
Chuť a vůně
Upozornění
Číslo receptury: 1368
1368 v Číně byl objeven způsob výroby zeleného čaje.
Složení: Čaj pravý zelený.
Více o receptuře
Vůně
Chuť
Každý den
ČAS NA SEBE
Vyberte si hrníček, který potěší Vaše oči.
Vložte do něj čajový sáček s bylinkami.
Zalijte jej horkou vodou.
Zavřete oči a na 5 minut se přeneste do altánu uprostřed čajové zahrady a poslouchejte vítr, který rozeznívá šelest svěže zelených čajových lístků.
Poté si pomalu, v klidu vychutnávejte každý doušek tohoto lahodného čaje.