Vyzkoušejte naši novinku Očista těla a Očista mysli. Nyní v balíčku s dopravou zdarma!

Guarová guma Pro kosmetiku i na vaření

Guarová guma Pro kosmetiku i na vaření

Přírodní guma, která se získává z rostliny Cyamopsis Tetragonoloba. Tato domestifikovaná luštěninová plodina dorůstá přibližně do výšky jednoho metru. Listy, lusky a semena jsou jedlé a používají se v gastronomii. V kosmetice se guarová guma používá jako zahušťovadlo a emulgátor kvůli vysokému zahušťovacímu účinku. Na pokožce zanechává jemný film, aniž by ji dehydrovala.

Další názvy Hydroxypropyl Guar

Produkty s Guarová guma